norskekredittkort.net

Om Norskekredittkort.net

Nettsiden eies og drives av en mann med nesten 20 års fartstid innen bank og finans. Min første fulltidsjobb var i den lokale sparebanken på tettstedet jeg kommer fra på Vestlandet. Der ble jeg ansatt da jeg var 19 år, om sommeren, rett etter at jeg ble ferdig med videregående skole. Økonomistudiene gikk jeg i gang med først 12 år etterpå (Bachelor), samtidig som jeg var i 100% stilling. Deretter tok jeg en master i Finans på BI, denne gangen på fulltid. De siste snart 6 årene har jeg vært ansatt i en av landets største privatbanker, i forskjellige roller.

Bloggen er en fritidsgeskjeft, der jeg vil dele av mine erfaringer. Temaene jeg skriver er naturligvis mest om hvordan privatpersoner kan få mest mulig ut av sine bankforbindelser.

Typiske eksempler er hvordan du får lån til dine investeringsbehov, hvordan du reduserer låneutgiftene, hvordan du unngår gjeldsproblemer, og lignende spørsmål. Jeg tar for meg de vanligste lånetypene; boliglån, kjøretøylån og forbrukslån med og uten sikkerhet.

Det er også naturlig å se på hvordan du får best avkastning på investeringer. Artiklene her kan ta for seg forskjellige måter å spare til pensjon, hvordan du finansierer investeringer i eiendom, og hvilke typer verdipapirer du bør spare i.

Om du liker noen av artiklene, og finner de nyttige, kan du gjerne dele de på Facebook eller andre SoMe.