Er kredittkort på dagen mulig?

Er kredittkort på dagen mulig?

Når man trenger et lån, penger på kreditt eller et kredittkort, så er det veldig ofte at man skulle hatt de innen kort tid – kanskje allerede samme dag. Følgelig er det mange som lurer på om det faktisk er mulig å skaffe seg et kredittkort på dagen, eller om dette er ren utopi. «Tja», foretrekker vi å svare da, ettersom det bare nesten er mulig å skaffe seg et kredittkort på dagen.

Slik får du kredittkort på dagen

Med innledningen mener vi at det å tro at man skal få et kredittkort i postkassa samme dag som man har søkt om det, er noe overtroisk. Men det som faktisk er mulig er å få svar på søknaden samme dag som man søker. Søker du om et kredittkort på en mandag, så får du umiddelbart svar på søknaden (i alle fall hos bankene som nevnt under her) – og den eneste ventetiden vil da være de dagene det tar å trykke opp kortet og sende det i posten til deg. Som regel tar dette sjeldent mer enn et par dager, og den store fordelen er uansett at du vet at noe dukker opp i postkassa snarlig. Du kan lese mer om dette her: www.kredittkortinfo.no/kredittkort-på-dagen/

re:member MasterCard

Kredittkortet re:member er et av de mest populære i landet, noe som kanskje ikke er så rart da de tilbyr trolig den høyeste kredittgrensen blant norske kredittkort – intet mindre enn 150 000 kroner får du tilgang til her dersom du får den maksimale kredittgrensen til selskapet. Samtidig koster det deg ikke en eneste krone å eie kortet, og du kan utsette betalingen i inntil 45 dager uten å betale noe i verken renter eller gebyrer. Nevnte vi også at kredittkortet har reise- og avbestillingsforsikring inkludert dersom du betaler minst halvparten av en reise med det?

Som om ikke alt dette var nok, så får du også tilgang til en rekke fordeler og rabatter gjennom fordelsprogrammet til banken. Her er det spesielt i nettbutikker du kommer til å spare penger, med rabatter opptil 25 prosent i utvalgte butikker. Helt klart mye penger å spare for den ivrige shopper. Hos re:member får du svar på søknaden umiddelbart, og dersom den blir innvilget, så kan du bruke BankID for å sikre deg raskest mulig utsendelse av kredittkortet. Det sendes som vanlig a-post med Posten, og følgelig går det sjeldent mer enn et par dager før du har ditt splitter nye re:member Mastercard i postkassa.

Norwegian-kortet

Et annet populært kredittkort, som for øvrig også byr på massevis av fordeler, er Norwegian-kortet fra Bank Norwegian. Dette er et datterselskap av flyselskapet Norwegian, og derfor er det ikke så veldig rart at majoriteten av fordelene i dette kredittkortet er knyttet tett opp mot flyreiser hos selskapet. Blant annet så sparer man opp CashPoints for bruk på flyreiser hver gang man handler med kortet. Intet mindre enn 1% av summen du handler for blir automatisk omgjort til slike poeng, og følgelig skal det ikke veldig mange handlene til før du har opptjent deg nok poeng til en gratis flyreise.

Dette er bare en av fordelene med Norwegian-kortet. Man sparer også penger hvis man kjøper flybilletter med det, opptil 20 prosent på Flex-billetter hos Norwegian. Kortet har ikke noe årsgebyr, og det har reise- og avbestillingsforsikring inkludert. I tillegg har man høy kredittgrense på 100 000 kroner, og det er mulig å tegne en rekke ekstraforsikringer dersom det skulle være ønskelig. Søknadsbehandlingen hos Bank Norwegian er meget effektiv, så du får umiddelbart svar på om søknaden blir innvilget eller ei. Deretter tar det sjeldent veldig mange dagene før du får en konvolutt i posten med ditt eksklusive Norwegian-kort.

Komplett Bank Mastercard

I denne oversikten er Komplett Bank helt klart den ferskeste aktøren i bransjen, og deres kredittkort ble lansert så sent som i 2016. Komplett Bank Mastercard er det optimale kredittkortet for deg som handler mye, og da spesielt netthandel. Dette fordi bonusene er optimalisert rundt dette, med for eksempel 6% bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no. I tillegg til dette får du 1% bonus på alle andre varekjøp, på nett eller i butikk, slik at det fort blir penger spart av å handle med dette kortet. Bonusen blir dessuten økt til ytterligere 2% i alle nettbutikker, så hvis du foretrekker denne måten å handle på, så anbefales Komplett Bank Mastercard på det sterkeste.

Utover dette så har man en rekke forsikringer inkludert i kredittkortet, med muligheten for å tegne ytterligere forsikringer dersom det er ønskelig. Kredittgrensen strekker seg opp mot 100 000 kroner, og kredittkortet er 100% gebyrfritt. Nevnte vi dessuten at du kan utsette betalingen i inntil 9 måneder – helt rentefritt? Det er nokså unikt i denne bransjen, og Komplett Bank Mastercard byr derfor på innovative muligheter helt unike for kredittkort. Du får umiddelbart svar på søknaden, og drømmen om et kredittkort på dagen er kanskje ikke så utopisk allikevel.

Gebyrfri VISA

Trenger du et kredittkort på dagen, og vil aller helst at det skal være billig i bruk? I så fall bør du vente snuten mot Santander Bank, som tilbyr kredittkortet Gebyrfri VISA. Dette er et meget bra kredittkort i den grad at det ikke finnes et gebyr her – du betaler verken noe årsgebyr, bruksgebyr eller gebyr for å gjøre uttak i minibanker. Sistnevnte er et stort pluss for den som reiser mye og foretrekker å ta ut kontanter for bruk i ferien, da mange andre kredittkort har høye gebyrer på uttak i minibanker. I tillegg kan du utsette betalingen med inntil 50 dager uten å betale renter for bruken.

Kredittgrensen strekker seg opp mot 100 000 kroner med Gebyrfri VISA, som for øvrig også gir deg tilgang til Santanders fordelsprogram med rabatter og tilbud. Kort oppsummert kan vi si at dette er et meget fleksibelt og bra kredittkort, der du umiddelbart får svar på søknaden hvis du søker gjennom nettsidene til Santander. Noen dagers ventetid blir det riktignok mens kredittkortet produseres og sendes i posten, men alt i alt kommer man ikke så mye nærmere et kredittkort på dagen enn dette.

Ressurser og kilder : https://www.kredittkortinfo.no